Altay, bu sezon beşinci teknik direktörünü işe alarak sıkıntılı günler geçiren takımın performansını yükseltmeyi amaçlıyor. Ligde küme düşme hattında bulunan Altay, Yusuf Şimşek’in ayrılmasının ardından Cüneyt Biçer’i teknik direktörlük görevine getirdi.
Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Altay’ın profesyonel futbol takımının teknik direktörlük görevine Cüneyt Biçer’in atandığı duyuruldu. 2016-2017 sezonunda takımı bir üst lige çıkarma başarısı gösteren Biçer’in, yeni görevinde de başarılı olması temenni edildi.
Kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar sonucunda, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevine 2016-2017 sezonunda teknik direktörümüz olarak takımımızı bir üst lige çıkarma başarısını gösteren Cüneyt Biçer getirilmiştir. Teknik direktörümüz Cüneyt Biçer ve ekibine yeni görevinde başarılar dileriz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”
Cüneyt Biçer’in Altay için önemli bir deneyime sahip olduğu belirtilirken, takımı ligde tutmak ve daha iyi bir duruma getirmek için çalışmalarına başlayacağı ifade edildi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]