Şehidin Baba Evi Ormandibi Köyünde Yıkılıyor
Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünde bulunan ve Irak’ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’ya ait baba evinin yıkımına başlandı. Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Sezer, evin yeniden yapılacağını açıkladı.
Yeniden Yapılacak Ev Vakıf Kanalıyla İnşa Edilecek
Sezer, yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit Karaca’nın baba evinin Vakıf kanalıyla yeniden yapılacağını duyurdu. Şehit ailesi ise yeni evleri teslim edilene kadar köyde bulunan akrabalarında kalacak.
Şehit Yasin Karaca’nın Anısına Türk Bayrağı Asıldı
Irak’ın kuzeyinde 22 Aralık’ta bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın Tokat’taki baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehidin babaevinin yeniden yapılacağını duyurmuştu.