Sarı-Kırmızılı Taraftarlar Fenerbahçe’yi Protesto Etti
Galatasaray, Bitexern Antalyaspor’u ağırladığı maçta, Fenerbahçe-Kasımpaşa karşılaşmasındaki penaltı kararını protesto etti. Taraftarlar ilk 3 dakikada sessizliğe büründü.
Önceden Gerilim: Marşlar ve Hakem Tepkisi
Galatasaray-Antalyaspor öncesinde Fenerbahçe’ye göndermeli marşlar çalınırken, hakem kadrosuna taraftarlar ıslıkla tepki gösterdi. Karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yönetti.
Galatasaray’dan Sert Mesaj
Galatasaray sosyal medyada, Fenerbahçe ve TFF’yi etiketleyerek, “Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı Şampiyonluğumuzla yeneceğiz!” açıklamasını yaptı.
Tribünde Sloganlar ve Pankartlar
Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala tribünde, “Galatasaray tek, siz hepiniz”, “Bu takım bu sene söke söke şampiyon”, “Şampiyon olduğumuzda da basiretiniz bağlanacak”, “Galatasaray’ın Galatasaraylı’dan başka dostu yoktur” pankartları açıldı.