Sultanlar Ligi yarı final ilk maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda Türk Hava Yolları’nı 3-0 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Maçın setleri sırasıyla 25-18, 25-20 ve 25-16 sonuçlandı. Bu galibiyetle Fenerbahçe Opet, seride önemli bir adım atmış oldu.
Sarı-lacivertli ekip, serinin ikinci maçına 4 Nisan Perşembe günü kendi evinde Türk Hava Yolları’nı ağırlayacak. Bu maçın sonucu da büyük bir önem taşıyacak ve Fenerbahçe Opet, taraftarı önünde avantajını korumak isteyecek.
Türk Hava Yolları takımında Van Ryk, Şeyma Ercan, Kübra Akman, Dicle Nur Babat, Silva, Derya Güç, Duarte, Neriman Özsoy, Sıla Çalışkan, Bergmann gibi önemli isimler forma giyerken; Fenerbahçe Opet takımında Aslı Kalaç, Fedorovtseva, De Souza, Eda Erdem Dündar, Drca, Melissa Vargas, Stysiak gibi yetenekli sporcular sahaya çıktı.
Maçın toplam süresi 70 dakika olarak kayıtlara geçerken, setlerin süreleri sırasıyla 21′, 26′, 23′ şeklinde oldu. Hakemler Seçkin Yener ve Mehmet Gül yönetimindeki mücadelede Fenerbahçe Opet, üstün performansıyla rakibine şans tanımadı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]