Icardi'nin 8 milyon euroluk tam maaşının sadece 3 milyon euro olduğunu duyuruyoruz.
İşte haberlerimiz
MXGP Türkiye'nin son yarışı Motokros Dünya Şampiyonası, Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşiyor. Günün ilk yarışını Maxime Renaux 1., Jeremy Seewer 2. ve Tim Gajser 3. tamamladı. İkinci yarışta damalı bayrağı ilk gören Kawasaki sürücüsü Romain Febvre oldu. Tim Gajser 2., Jeremy Seewer ise 3. oldu.
Honda'dan Sloven Tim Gajser, Jeremy Seewer'a iki yarıştan 42 puanla katılarak etap birincisi olarak birinciliği birincilikle bitirdi. Jeremy Seewer ikinci, onwin Romain Febvre üçüncü oldu.
Motokros Dünya Şampiyonası'nın MXGP Türkiye etabının ardından genel sıralama şu şekilde:
1- Tim Gajser (Honda): 763
2- Jeremy Seewer (Yamaha): 657
3- Jorge Prado (GazGaz): 589
Kilis Belediyesi ve Kilis ilinin desteğiyle Kilis Otomobil ve Serbest Doğa Sporları Kulüpleri Derneği'nin düzenlediği Türk Otomobilleri ile onwin giriş Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü (KAROFF) Müsabakaları'nda 18 otomobil ve 36 sporcu yer aldı. bir spor federasyonu bünyesinde "1516 Mercidabık Zaferi" adı verilen 4.80 km'lik engelli parkurun 3 pasajını organize eden yarışmacıya kupa ve madalya verildi.
S1 1. Mehmet Kalimli Arpasatan – Alaaddin Yorulmaz, 2. Tercan Kısa – Türker Kısa, 2. Çeyrek 1. Haceli Şam- Ebubekir Uysal, 2. Hakan Bilecen – Yusuf Uğurlu.