Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmanın ardından, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve partililerle bir araya geldi. Bu buluşma sırasında, AK Parti’ye yeni katılan vekillerle fotoğraf çektirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda partililere hitap ederken, ülke gündemine ve parti çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında, partinin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde hizmet etme kararlılığını vurguladı.
Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti’ye katılma kararını açıkladığı toplantıda, partinin hedeflerine ve ilkelerine olan inancını dile getirdi. Ataş, AK Parti çatısı altında daha etkin bir şekilde milletin hizmetinde olacağını belirterek, partililerin desteğini istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve partililerle buluşmanın sonunda hep birlikte fotoğraf çektirdi. Bu an, partinin birlik ve beraberlik içinde güçlü duruşunu simgeleyen önemli bir an olarak kaydedildi.
Bu gelişme, AK Parti’nin birlik ve beraberlik içinde hedeflerine doğru kararlı adımlarla ilerlediğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]