SON GELİŞME
--:--:--

Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci; “Yollarda Bir TEK Biz Varız

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci; “Yollarda Bir TEK Biz Varız

Bundan 7 yıl önce 2018 yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta; “Bir gün, Büyük Şerefli Cephe’yi kurun.” emrini yerine getiren Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci, beraberindekilerle Atabey19 Gençlik Kültür Ocaklarını faaliyete geçirmek için ilk il başkanlığını İstanbul’da açmış, bir yanda çeşitli illerde teşkilatlanırken, diğer yandan devlet kurma geleneğine uygun olarak sancak açılışlarını gerçekleştirmiştir.

Araya giren pandemi dönemini takiben, yurtiçi il beylikleri teşkilatlarına Avrupa Federasyonu da eklenmiş, 2024 yılı haziran ayı ile birlikte yine Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci kuruculuğunda başlatılan Kurt Ulus Hareketi ile Büyük Şerefli Cephe için alan genişletme çalışmalarını dokuz Kurtuluş İçin Kurt Ulus Kurultayında kamuoyu ile paylaşmıştır. Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci, eğitim, sağlık, ekonomik sorunların dile getirildiği kurultaylarda bunun yanı sıra iç ve dış tehditlere karşı “Yollarda Bir TEK Biz Varız.” sloganı ile gündem oluşturmuştur.

“Siyasi partiler, milleti böler. Biz, milli birliğe muhtacız.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünü doktrin kabul eden, siyasal bir oluşum olmayan Atabey 19 Gençlik Kültür Ocakları’nda her üye, tam bağımsızlığı şiar edinirken, hiçbir siyasi partiye üye değildir. Ayrıca her üye, partisiz devlet yönetim algoritmasını benimsemektedir. Atatürk ilkelerinden uzaklaşan, yaşam felsefesini kaybetmiş ülkemizde bu ruhu tekrar diriltmenin formülünü “Ya devlet Atatürkleşecek ya da Atatürkler devletleşecek” ilkesinde gören Atabey 19 Gençlik Kültür Ocakları, bugün itibari ile 55 il başkanlık teşkilatına ilave olarak Avrupa Teşkilatları ile de sahada bulunuyor.

Kuvva-i Milliye ruhunu, bugün Kuvva-i Türk çatısında canlandırmak için sahada olan Atabey19 Gençlik Kültür Ocakları Genel Başkanı Hüseyin Hakkı Kahveci, Adana Kurultayı öncesi yaptığı bir söyleşide; “1923’te kanla, irfanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni savunuyorum. Devletimiz yıkılırsa, yeni bir devlet kurmak için sahaya inmemiz gerekirse, ineriz.” dedi. Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci, söyleşinin devamında; “Türk milliyetçisi eşittir Mustafa Kemal Atatürk’tür. Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Şerefli Cepheyi kurun sözü, Nutuk’ta kendi bizzat emridir.” dedi.

Benzer Haberler
Akademik Kariyer İçin Güçlü Bir Adım: İngiltere’de Yüksek Lisans
Akademik Kariyer İçin Güçlü Bir Adım: İngiltere’de Yüksek Lisans
Beyaz Eşya Arızalarında Doğru Servis Seçimi Neden Önemli?
Beyaz Eşya Arızalarında Doğru Servis Seçimi Neden Önemli?
Baharın Habercisi: Alerjik Konjonktivit
Baharın Habercisi: Alerjik Konjonktivit
Şehit Mustafa Cambaz 5. Fotoğraf Yarışması’nın Başvuruları Başladı
Şehit Mustafa Cambaz 5. Fotoğraf Yarışması’nın Başvuruları Başladı
5G ile İletişimde Güçlü Türkiye” Vizyonu Ahlat’tan Başladı
5G ile İletişimde Güçlü Türkiye” Vizyonu Ahlat’tan Başladı
Uzmanı uyardı: Geçmeyen ağrıların nedeni travma olabilir
Uzmanı uyardı: Geçmeyen ağrıların nedeni travma olabilir
Haberin Yalın Hali - yalinhaber.com
Copyright © 2025 Tüm hakları YALIN HABER 'de saklıdır. Seobaz Haber Teması