Trabzon’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) geç kalma tehlikesi yaşayan adaylara polis ekipleri destek verdi. Trafik yoğunluğu ve ulaşım sorunları nedeniyle sınav merkezlerine ulaşmakta güçlük çeken öğrenciler için harekete geçen emniyet güçleri, zamanla yarıştı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli polis timleri, TYT’ye girecek adayları farklı noktalardan alarak sınav merkezlerine hızla ulaştırdı. Yunus ekiplerinin desteğiyle öğrenciler, sınav salonlarına son anda yetişebildi. Yaklaşık 24 bin adayın katıldığı sınavda, bu müdahale olası bir mağduriyeti önledi.
Sınav sabahı kentteki okul çevrelerinde erken saatlerden itibaren yoğunluk gözlendi. Veliler de sınav merkezleri önünde çocuklarının heyecanını paylaştı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]