Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında yarın İtalya ile deplasmanda özel bir maç yapacak. Karşılaşma, Bologna’daki Renato Dell’Ara Stadyumu’nda TSİ 22.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.
Maçın hakemi Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Sebastian Gishamer olacak. Gishamer’e aynı ülkeden Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner yardımcı olacak.
Mart ayında oynadığı son iki hazırlık maçını kaybeden milliler, Macaristan’a 1-0 ve Avusturya’ya 6-1 yenilmişti. Türkiye, İtalya maçının ardından EURO 2024 öncesindeki son hazırlık maçını 10 Haziran’da deplasmanda Polonya ile yapacak.
Türkiye’nin hazırlık maçında karşılaşacağı İtalya da EURO 2024’te mücadele edecek. Türkiye F Grubu’nda yer alırken, İtalya ise B Grubu’nda mücadele edecek.
Milli takımın kadrosunda Enes Ünal ve Çağlar Söyüncü sakatlıkları sebebiyle yer almazken, Bertuğ Yıldırım Ümit Milli Takım’a gönderildi. Ayrıca, İskoçya maçı için Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilen Doğan Alemdar ve Ahmetcan Kaplan, İtalya maçının ardından A Takım kadrosuna geri dönecek.
Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır
Defans: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Cenk Özkacar
Orta saha: Berat Özdemir, Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan
Forvet: Abdülkadir Ömür, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Oğuz Aydın, Arda Güler, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy, Yusuf Yazıcı
Reklam & İşbirliği: [email protected]