Fenerbahçe, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaştığı maçtan 6-2 galip ayrıldı. Sarı-lacivertli takımı galibiyete taşıyan goller Oğuz Aydın (2), Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri, Filip Kostic ve Sebastian Szymanki’den geldi.
Milli maç arasına girilmeden önce Bodrum FK, Trabzonspor ve Sivasspor’u mağlup eden Fenerbahçe, son 3 maçta toplamda 9 puan topladı. Bu galibiyetlerle birlikte Fenerbahçe, galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Sarı-lacivertli futbolcular bu süreçte rakip fileleri tam 15 kez havalandırdı.
Maçta ilk kez 11’de başlayan Oğuz Aydın, 2 gol atarak ve 1 asist yaparak maça damga vurdu. 24 yaşındaki genç futbolcu, takımına galibiyeti getiren önemli isimlerden biri oldu.
Kayserispor maçında 6 gol kaydeden Fenerbahçe, bu sezon bir maçta ilk kez bu kadar gol atmayı başardı. Takım, aynı sezon içinde daha önce Rizespor’a 5 ve Sivasspor’a 4 gol atmıştı. Jose Mourinho’nun öğrencileri ligdeki gol sayısını 33’e yükseltti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]