Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’yu getirdikten sonra kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Portekizli hocanın isteği doğrultusunda, Sarı-lacivertlilerin hedefinde geçen sezonu Roma’da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Chelsea’de bulunan Romelu Lukaku var. Edin Dzeko ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, 31 yaşındaki Belçikalı forveti satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışacak.
Al Nassr forması giyen Sadio Mane de Fenerbahçe’nin transfer gündemine giren isimlerden biri. Avrupa’ya dönmek isteyen 32 yaşındaki Senegalli yıldız, Mourinho’nun tercihi olabilir. Forvet hattının her bölgesinde oynayabilen Mane’nin Kanarya’ya katkı sağlayabileceği düşünülüyor. Bu sezon 46 maçta 19 gol – 11 asist üreten Mane’nin transferi için görüşmeler devam ediyor.
Fenerbahçe‘nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan isimlerden biri de Joao Felix. Barcelona’da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Atletico Madrid’de bulunan 24 yaşındaki Portekizli sol kanat için de Mourinho’nun devreye girmesi bekleniyor. Sportif Direktör Mario Branco’nun da Joao Felix’in temsilcisiyle ilk teması kurmaya hazırlandığı belirtiliyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]