Beşiktaş Kulübü, genç futbolcusu Demir Ege Tıknaz’ın sözleşmesini 2026-2027 sezonunun sonuna kadar uzattığını duyurdu.
Beşiktaş, Futbol Akademisi’nde yetişen 19 yaşındaki Demir Ege Tıknaz’ın potansiyelini ve yeteneğini önemseyerek uzun vadeli bir anlaşma yapma kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, genç futbolcunun hem Beşiktaş’a hem de Türk futboluna önemli katkılarda bulunacağına inanıldığı vurgulandı.
Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Demir Ege Tıknaz ile bir araya gelerek sözleşme uzatma töreninde bulundu. Aybaba, genç oyuncuya yeni dönemde Beşiktaş formasıyla başarılar diledi.
Demir Ege Tıknaz, bu sezon Beşiktaş formasıyla Trendyol Süper Lig’de 19 maçta, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 7 maçta ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 maçta görev yaparak kendini gösterdi.
Beşiktaş’ın genç yeteneği Demir Ege Tıknaz ile uzun vadeli bir sözleşme imzalaması, kulübün genç oyunculara olan güvenini ve geleceğe yönelik planlarını gösteriyor. Tıknaz’ın performansı ve potansiyeliyle önümüzdeki yıllarda Beşiktaş’a önemli katkılar yapması bekleniyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]