Yasa dışı geçişlere karşı önemli bir başarı daha…
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, hudut birliklerimiz tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 şahıs yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda bu şahıslardan ikisinin FETÖ, birinin ise PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
Bakanlık açıklamasında, hudut birliklerimizin yasa dışı geçişlere karşı kararlı mücadelesinin sürdüğü ve bu tür girişimlere izin verilmeyeceği vurgulandı. Terör örgütü üyelerinin de yakalanarak adalet önüne çıkarıldığı belirtilirken, ülke sınırlarının güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.
Operasyonların başarılı bir şekilde yürütülmesi, ülke güvenliği açısından son derece önemli bir adımı oluştururken, yasa dışı geçişlerin engellenmesinde hudut birliklerimizin önemli rolü bir kez daha gözler önüne serildi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]