Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde dün yaşanan olayda, Hakim Eba boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba ile konuşmak için kayınpederi Turgut Erat’ın evinin önüne gitti. Ancak burada çıkan tartışmada Hakim Eba, yanındaki tabancayı çıkararak eşine ve ardından kayınbiraderi Muhammet, kayınvalidesi Leyla ve kayınpederi Turgut Erat’a ateş etti. Dört kişi de hayatını kaybetti.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrollerde ölen 4 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırılarak otopsi yapıldı, ardından Mardin’de defnedildi. Olay anında bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, cinayet şüphelisi Hakim Eba’nın silahla kaçtığı anlar kaydedildi.
Polis ekipleri, cinayet şüphelisi Hakim Eba’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olay, Adana’da büyük bir şok etkisi yaratırken, cinayetin detayları ve motivasyonuyla ilgili soruşturma geniş kapsamlı bir şekilde devam ediyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]