Gedson Fernandes: “Bunu Kabul Etmemeliyiz”
Beşiktaş’ın genç yıldızı Gedson Fernandes, Göztepe’ye mağlup oldukları maç sonrası takım adına taraftarlardan özür dileyerek, “Takım olarak üzgünüz. Oynamamız gereken oyunun çok uzağındayız. Düşünmemiz lazım. En hızlı şekilde sezon başındaki gibi skorlar almalıyız. Beşiktaş çok büyük bir camia. Bu böyle olamaz. Bunu kabul etmiyoruz, etmemeliyiz. Taraftara veremediğimiz performans için özür dilerim.” ifadelerini kullandı.
Fernandes ayrıca, “Sadece iyi günlerde değil kötü günlerde de yanımızda olan taraftarlarımıza minnettarız. Kötü oyunumuzu düzeltmek ve Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır şekilde performans sergilemek zorundayız. Bu süreci atlatmak için birbirimize destek olmalıyız.” şeklinde konuştu.
Gabriel Paulista: “Utanç Verici, Kabul Edilemez!”
Diğer bir Beşiktaşlı futbolcu Gabriel Paulista ise maç sonrası taraftara karşı utançlarını dile getirerek, “Beşiktaş gibi büyük bir takımın kendi sahasında son 2 maçta 7 gol yemesi utanç verici. Bu kabul edilemez bir durum. Takım olarak bu kötü oyunu kabul etmek zorundayız. Çalışarak, birlik olarak bu durumu düzeltmeliyiz.” açıklamasında bulundu.
Paulista ayrıca, “Taraftarlarımızın hak ettiği oyunu sahaya yansıtamamak bizi derinden üzüyor. Ancak bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır şekilde mücadele etmeliyiz.” dedi.