Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TRT Spor’da katıldığı programda, kulübün transferdeki zorluklarına dikkat çekerek, kadroda bulunan fazla yabancı oyuncu sayısının sorun oluşturduğunu vurguladı.
Gelecek sezon için 26 kişilik kadrolarda maksimum 12 yabancı futbolcuya izin verilecekken, Beşiktaş’ın mevcut 20 yabancı oyuncusu bulunuyor. Bu durum, hitbet yönetimi kadro planlamasında kısıtlamaktadır. Ayrıca, Cenk Tosun ve Salih Uçan gibi yerli futbolcuların sözleşmelerinin sona ermesi, yerli futbolcu havuzuna yapılacak takviyeleri zorunlu kılmaktadır.
Beşiktaş yönetimi, Türkiye Kupası finalinin ardından yeni teknik direktörünün açıklanmasının ardından kadro planlamasına ağırlık verecek. Mevcut kadroda düşünülmeyen futbolcuların hitbet giriş menajerlerine takım bulmaları yönünde mesajlar gönderilmiş ve yeni transferler için çalışmalar hızlandırılmıştır.
Beşiktaş’ın en az beş yabancı transferi yapmayı planladığı belirtilmekte olup, bu sayının bütçe durumuna göre artabileceği ifade edilmektedir. Yönetim, tecrübeli savunmacılar, orta saha, kanat ve santrfor pozisyonlarına takviye yapmayı planlamaktadır. hit bet Sonuç olarak, Beşiktaş, yabancı oyuncu fazlalığı ve yerli futbolcu ihtiyacıyla karşı karşıya olup, kadro planlamasında dengeli bir politika izlemek zorundadır. Yönetim, transfer döneminde stratejik hamleler yaparak, kulübün rekabet gücünü artırmayı hedeflemektedir.
Reklam & İşbirliği: [email protected]